ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Φεβρουάριος 2018

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου ?

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου στου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ ή επισκέψου το astrologyhat.com

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα Κριέ και έχει μάλιστα κάθε λόγο να είναι! Ο κυβερνήτης σου βρίσκεται στο φιλικό πύρινο ζώδιο του Τοξότη και στοχεύει στην εξέλιξή σου. Είτε εσύ επιθυμείς να επικεντρώσεις την ενέργεια αυτή στην εργασία, στην αυτοβελτίωση, στις σχέσεις ή σε κάποιο συνδυασμό των παραπάνω, ο Άρης σε βοηθά να φτάσεις τους στόχους σου. Βέβαια, ο Άρης δημιουργεί επίσης ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, κάτι που γεννά συχνά μπερδέματα, δισταγμούς και δυσκολία εστίασης. Τι μπορείς να κάνεις; Η συμβουλή της αστρολόγου σου είναι να αξιοποιήσεις τον Άρη στον Τοξότη αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, αφού βεβαιωθείς πως αυτές βασίζονται σε λογικές σκέψεις και δεν πηγάζουν από φοβίες και βολέματα.

Η εξωστρέφεια επίσης είναι κάτι το οποίο ενδείκνυται κατά τον Φεβρουάριο με πολλούς πλανήτες να διελαύνουν και την Ηλιακή έκλειψη τον 11ο οίκο σου. Νέες επαφές, γνωριμίες και φιλικές συναναστροφές ειδικά έως τις 11/02. Βγες έξω, φόρα αποκριάτικη στολή και αγόρασε σοκολάτες του Αγίου Βαλεντίνου. Όλα προσφέρουν ευκαιρίες για να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά.

Οικονομικά είναι επίσης ευνοϊκός ο μήνας, συμπληρώνοντας το τρίπτυχο επαγγελματικά-έρωτας-χρήμα με επιτυχία. Με προσοχή στις υπερβολές εξόδων (ειδικά την τελευταία εβδομάδα) και διατηρώντας την επαγγελματική συνέπεια, κυνηγάς όνειρα, δεν σταματάς να στοχεύεις στο καλύτερο – το πετυχαίνεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρω.. ασχολούμαστε συνέχεια με τη καριέρα σου τελευταία στις προβλέψεις και θα συνεχίσουμε ακόμα λίγο κατά τον Φλεβάρη καθώς, τι να κάνουμε; είναι φλέγον το ζήτημα και χρίζει σταθεροποίησης/βελτίωσης. Η έκλειψη στις 15/02 στον οίκο που συμβολίζει τα επαγγελματικά και την κοινωνική σου εικόνα προσπαθεί να εδραιώσει τα πάνω – κάτω που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θα χρειαστεί όμως να κάνεις είναι να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, τη σιγουριά πως μπορείς και όντως αξίζει να τα καταφέρεις. Δείξε στους άλλους πως είσαι ικανός. Αν επιθυμείς στροφή στη καριέρα, ο μήνας είναι καλή ευκαιρία. Αν πάλι θες να τη διατηρήσεις, επαναπροσδιόρισε τους όρους κι απέφυγε τη δημιουργία εντάσεων με ανωτέρους. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και θέλουμε να είναι θετικές, όχι να προκαλούν προβλήματα.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κυλάει ομαλότερα. Βγαίνεις με φίλους (και νέες γνωριμίες αν το επιδιώξεις), παίζεις, διασκεδάζεις, ονειρεύεσαι. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται, ειδικά αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση. Ανέπτυξε τον παράγοντα της φιλίας. Είναι κρίσιμο να αισθάνεστε ως μια ομάδα που στοχεύει σε κοινές ρεαλιστικές προσδοκίες.

Μέχρι 17.02 που ο Ερμής με τον Ήλιο βρίσκονται στον Υδροχόο, και περισσότερο έως 10.02 που ακόμα συναντάμε εκεί την Αφροδίτη, μοιάζει σα να συγκρούονται τα πρέπει με τα θέλω. Κάτι τέτοιο υπό άλλες συνθήκες θα ήταν διαχειρίσιμο, όμως τώρα οι πόθοι βράζουν και τα προσχήματα δύσκολα κρατιούνται. Πριν επιλέξεις σκέψου: γιατί δημιουργήθηκε το δίλημμα εξ’ αρχής;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκάθαρα τα θέματα των σχέσεων τραβούν τη προσοχή σου τον Φλεβάρη, καθώς στον εν λόγω οίκο συναντάμε τον Άρη ο οποίος σχεδόν σε «αναγκάζει» να τα ζήσεις όλα εντονότερα. Είτε αυτό είναι αγάπη, είτε οι διαμάχες, οι καταστάσεις κλιμακώνονται γρήγορα. Ο Άρης γενικά αυτό κάνει, κλιμακώνει, μεγεθύνει και πιέζει ακόμα ώστε να βιώσεις στο μέγιστο τις σχέσεις. Αν επιδιώκεις νέα γνωριμία ο μήνας των ερωτευμένων είναι η κατάλληλη περίοδος. Αν πρέπει να γίνει κάποιο άμεσο ξεκαθάρισμα κοντινής σου σχέσης, ο Άρης πετάει τις αποκριάτικες μάσκες και σας βάζει αντιμέτωπους να το ξεκαθαρίσετε. Τόσο απλά. Ο Άρης μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μόνος, είτε ισχυρός ή εξίσου εύκολα σε ανεβάζει στο ζενίθ της απόλαυσης. Ανάλογα τι έχεις περισσότερο ανάγκη.

Η Αφροδίτη έως τις 10.02 είναι με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, και τον Ήλιο στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου ως μία βοηθητική και τυχερή φιγούρα. Όλα βγάζουν μεγαλύτερο νόημα και αφοσιώνεσαι ευκολότερα σε θέματα ταξιδιών, γνώσης ή σε φιλοσοφικές αναζητήσεις της ζωής. Όλα θέματα ακόρεστα και ουσιώδη. Η Έκλειψη Ηλίου στη καρδιά του μήνα έχει παρόμοια ενέργεια, ενώ σε τροφοδοτεί παράλληλα με δύναμη. Με λίγα λόγια είναι σαν πνευματικές διακοπές, ακόμα κι αν το σώμα δυσκολεύεται να ακολουθήσει.

Όταν δε η Αφροδίτη θα περάσει από τις 11.02 στους Ιχθύες φέρνει νέο κύμα κοινωνικότητας και συναντήσεων. Η ζωή είναι για να την ζεις με παρέα και αντίστοιχα, το να μοιράζεσαι στιγμές με φίλους είναι ζωτικής σημασίας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλη πλανητική δραστηριότητα στον Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με την αλλαγή και τη πυροδότηση του παρελθοντικού τραύματος. Κάτι που όντως είναι πιθανό τώρα να συμβεί για εσένα Καρκίνε, λόγο και της Ηλιακής έκλειψης στις 15.02 στο ίδιο ζώδιο. Μια απόσπαση από το οικείο/το γνωστό, μπορεί να είναι είτε τραυματική, είτε απελευθερωτική. Η έκλειψη (και μαζί η κινητικότητα στον Υδροχόο έως 20.02) μπορεί να φέρνουν τα πάνω κάτω στα οικονομικά ή στη προσωπική σου ζωή. Κοίτα μπροστά και μην επιτρέψεις σε κτητικότητες ή χειριστικές καταστάσεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Παρέμεινε γενναιόδωρος στα συναισθήματα και φειδωλός στα έξοδα.

Η ενέργεια του μήνα διαμορφώνεται και αλλάζει σταδιακά με το πέρασμα πλανητικών σωμάτων στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων. Γενικά πάντως, ο Υδροχόος και οι Ιχθύες είναι ζώδια αποκομμένα από την συλλογική πραγματικότητα. Έχουν τη δυνατότητα (και τώρα στη προσφέρουν) να διαχωρίζονται, να ελευθερωθούν, να πειραματιστούν, να καινοτομήσουν και φυσικά να μοιράζονται τις ευφάνταστες ιδέες τους με την ομαδικότητα από την οποία αρχικά αποκλίνουν. Πιο πρακτικά, η Αφροδίτη από τις 11.02 και μετά στους Ιχθύες φέρνει αισιοδοξία και χαμόγελα στη καθημερινότητά σου.

Τέλος, ο Άρης στον Τοξότη και το τετράγωνο που διατηρεί σχεδόν όλο τον μήνα με τον Ποσειδώνα φέρνει μία αίσθηση της αδικίας, εκνευρισμό και απρόοπτα στην δουλειά. Ευτυχώς φέρνει επίσης πρωτοτυπία, αναδεικνύει τις δυνατότητές σου και μπορεί να μειώσει το άγχος – το οποίο σπάνια αποδεικνύεται εποικοδομητικό.

 

ΛΕΩΝ

Ερωτικός προβλέπεται ο Φεβρουάριος Λιοντάρι κι αυτό λίγο έχει να κάνει με τον Άγιο Βαλεντίνο και τις καρδιές που όλοι στολίζουν αναμένοντας μια Τετάρτη στη μέση του μήνα. Ο Άρης παραμένει στον Τοξότη και σε γεμίζει με σεξουαλική ενέργεια, ειδικά αν αναλογιστείς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ρομαντισμός ταιριαστός των ημερών, δίψα για περιπέτεια, φλεγόμενα πάθη, φλερτ κι έρωτας με την πρώτη ματιά είναι πιθανές εκφράσεις της ενέργειας που επικρατεί για εσένα.

Μα και η Ηλιακή έκλειψη στις 15.02 επικεντρώνεται στις επαφές, καθώς συμβαίνει στο ακριβώς απέναντί στου ζώδιο, στον Υδροχόο. Οι σχέσεις μπορεί να κλονιστούν, απρόβλεπτα γεγονότα και διαπληκτισμοί είναι πιθανές συναισθηματικές εκφράσεις της έκλειψης. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η έκλειψη αυτή φέρνει αλλαγή. Η αλλαγή αυτή μπορεί να είναι επιστροφή στο παρελθόν ή μία μελλοντική επιδίωξη προς την εξέλιξη. Αυτό θα το διαλέξεις εσύ, πάντως γίνεται σαφές πως ορισμένες καταστάσεις δεν γίνεται να διαιωνίζονται αέναα.

Προς το τέλος του μήνα, μετά τις 20.02 παρουσιάζονται ευκαιρίες για βελτίωση της οικονομικής πραγματικότητας, επιπλέον εισόδημα, το χρήμα κινείται ευκολότερα. Αν θες να κυνηγήσεις κάποια επιδότηση, διεκδίκηση χρωστούμενων και γενικά να ασχοληθείς με εισπράξεις, το τέλος του Φλεβάρη είναι οι μέρες να το κάνεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια τάση εσωστρέφειας κυριαρχεί τον Φλεβάρη, ευτυχώς το κρύο που παραμένει δικαιολογεί την παραμονή σου στο σπίτι. Έχεις ανάγκη από ζεστασιά, αγκαλιές, υποστήριξη και ασφάλεια. Μην διστάσεις να τα ζητήσεις τώρα με το τετράγωνο του Άρη – Ποσειδώνα, ενεργό σχεδόν ολόκληρο τον μήνα. Η ενέργεια της αμφισβήτησης και της χαμηλής αυτοπεποίθησης μπορεί να προσγειωθεί απότομα πάνω σου και χρειαζόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις τόνωση και αγάπη από κοντινά πρόσωπα.

Ναι, μετά τις 11.02 που η Αφροδίτη κάνει την αρχή περνώντας τους Ιχθύες για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ο κυβερνήτης σου, Ερμής, και ο Ήλιος, το σκηνικό βελτιώνεται και αναδύεις την εσωτερική σου δύναμη ευκολότερα – βασίζεσαι στον εαυτό σου, αρέσεις, είσαι πιο δημοφιλής. Η αρμονία επανέρχεται στη σχέση σου, όλα είναι πιο κοντά, πιο γλυκά και νιώθεις πως πράγματι έχεις να γιορτάσεις κάτι του Αγίου Βαλεντίνου, έστω κι αν αυτό δε γίνεται με τον γνωστό τρόπο των λουλουδιών, αλλά με τον ουσιαστικό της ευγνωμοσύνης και της γιορτής.

Καθώς ο Φλεβάρης διαθέτει Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο, προσέχεις την υγεία και προτιμάς να μοιράζεσαι όσα σε βαραίνουν. Η εναλλακτική του να κρατάς μέσα σου καταπιεσμένα παράπονα, οδηγεί στην καλύτερη σε αποξένωση και στη χειρότερη σε ψυχοσωματικές ανισορροπίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που μπορεί να φανεί συνηθισμένος ή ακόμα και βαρετός για τους Ζυγούς με μια πρώτη ματιά, όμως μπορεί εξίσου εύκολα να ανατραπεί και να εκφράσει μία εντελώς απρόβλεπτη ενέργεια. Εσύ ίσως να σκέφτεσαι πως το βαρετό μάλλον είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι ώστε να κυλήσει ήπια ο μήνας, ας δούμε όμως με ποιους τρόπους μπορούν όλα να αλλάξουν.

Η έκλειψη Ηλίου στις 15.02 είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο καθώς πάντα τείνει να προκαλεί αλλαγές. Συμβαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου το οποίο σχετίζεται ούτως ή άλλως με τις εκπλήξεις. Η ασταθή αυτή ενέργεια επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα της καρδιάς. Απρόβλεπτοι έρωτες (καλό timing βρήκε κι αυτός ο Βαλεντίνος), αυξημένη δημιουργικότητα, έμπνευση, περιπέτειες κι ενασχόληση με τα παιδιά είναι οι τομείς που η έκλειψη τονίζει. Δηλαδή από τη μία μπορεί να προκύψει ένα ξαφνικό ρομάντζο, από την άλλη η επικοινωνία σου με τα παιδιά δείχνει να παίρνει μια μεγάλη στροφή.

Από τις 11.02 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες και συνολικά μέχρι τις 18.02 θα έχουν μαζευτεί εκεί 5 μεγάλα πλανητικά σώματα! Τι σημαίνει αυτό; Πρώτον πως κάθε συνεργασία επιτυγχάνεται ευκολότερα στην εργασία και η προσφορά σου αναγνωρίζεται από τον επαγγελματικό περίγυρο ο οποίος -παρεμπιπτόντως- είναι πλέον πιο καλοπροαίρετος απέναντί σου. Δεύτερον, φροντίζεις την υγεία, τη διατροφή, ξεκινάς γυμναστήριο και κανονίζεις καθαρισμό δοντιών. Είναι ο κατάλληλος μήνας για τακτοποίηση ιατρικών εκκρεμοτήτων και ενασχόληση με το σώμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύο είναι τα γεγονότα που μας τραβούν τη προσοχή αυτόν τον μήνα. Η γιορτή των ερωτευμένων και οι Απόκριες ? Αστειεύομαι φυσικά, αστρολογικά επικεντρωνόμαστε στην έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο και στο τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ποσειδώνα αν και παραδόξως σχετίζονται και με τις γιορτές που ανέφερα.

Το εν λόγω τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε αφορά ιδιαίτερα καθώς ο Άρης είναι ένας από τους κυβερνήτες πλανήτες σου. Τώρα καθώς βρίσκονται σε οίκους που σχετίζονται με τον έρωτα και τις επιθυμίες, χρειάζεται να προσέξεις γιατί πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως προσδοκούσες. Πριν όμως φτάσουμε σε απογοητεύσεις καλό είναι να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτή με τον θετικό της τρόπο, δηλαδή αναγνωρίζοντας τι ακριβώς μας δίνει χαρά και κυνηγώντας το πιο στοχευμένα. Ευτυχώς μετά τις 11.02 η Αφροδίτη περνά στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας μαζί ερωτισμό, αισθησιασμό και επιδιορθώνει ευκολότερα μικροπροβληματάκια που εμφανίστηκαν τώρα τελευταία.

Μα ακόμα και η έκλειψη Ηλίου στις 15.02 μου αφήνει τη γεύση πως ενδοοικογενειακά ζητήματα αποζητούν άμεση λύση. Ο Δίας από το ζώδιό σου συμμετέχει ενεργά στην έκλειψη βοηθώντας σε να αποστασιοποιηθείς – να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και να βάλεις όρια εκεί που αυτά καταπατήθηκαν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό μήνα Τοξότη και πράγματι έτσι φαίνεται να είναι με τον Άρη στο ζώδιό σου. Είσαι στο στοιχείο σου, δυναμικός, κυνηγάς τα όνειρά σου. Με λίγα λόγια, ο Φλεβάρης είναι πολύ καλύτερος από τον Ιανουάριο παρά την έκλειψη στα μισά του μήνα. Η έκλειψη αυτή, Ηλιακή στον Υδροχόο, είναι δείκτης διαπραγματεύσεων, ταξιδιών, επικοινωνίας και επαφής. Ουσιαστικά αυτό κάνει η έκλειψη, σε φέρνει πιο κοντά με γνωστούς, συναδέλφους και συγγενείς. Καθώς συναναστρέφεσαι μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου. Την ώρα που αναζητάς τις ρίζες σου, το δέντρο της αυτογνωσίας σου ψηλώνει.

Είναι γεγονός πως από τα μισά του μήνα κι έπειτα θες μια «μαμά» να σε περιποιηθεί, να σε φροντίσει και να σε νοιαστεί. Να κλείσει απ’ έξω τις δυσκολίες που τόσο καιρό ακούραστα παλεύεις με την στάση και την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως μπορούμε μόνοι μας, όμως όλοι χρειαζόμαστε συμπαράσταση, κάποιον να πιστεύει σε εμάς. Εάν αυτό το άτομο υπάρχει στη ζωή σου, μη διστάσεις να δείξεις πως έχεις ανάγκη από τόνωση.

Τέλος, ο Άρης στο ζώδιό σου είναι όντως καλά νέα, αλλά η άλλη όψη του νομίσματος είναι το τετράγωνο που σχηματίζει σχεδόν όλο τον μήνα με τον Ποσειδώνα και σηματοδοτεί ευαίσθητη υγεία ή άλλα προβλήματα τα οποία δημιουργούνται από κακή κρίση και διάφορες παρορμητικές επιλογές. Το μυστικό να αντιμετωπίσεις μια τέτοια όψη είναι να αφήνεις τη καρδιά να ποθεί, μα το μυαλό να αποφασίζει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί ο Φλεβάρης να έχει λιγότερες μέρες, η ενέργειά του όμως είναι αρκετά πλούσια. Στα μισά του μήνα συμβαίνει ακόμα μία έκλειψη, Ηλιακή τούτη τη φορά, στον Υδροχόο. Καθώς ο Υδροχόος συμβολίζει για εσένα την ύλη, τα αποκτήματα, τα υπάρχοντα και τα κέρδη, καταλαβαίνεις πως το κυρίαρχο θέμα είναι η αξία. Πέραν όμως της απλής μετάφρασης των οικονομικών ξεκαθαρισμάτων, μπορείς να ψάξεις βαθύτερα στα νοήματά του. Η συνεισφορά, η προσωπική αξία, ο αυτοσεβασμός, η ικανότητα κέρδους/κατανάλωσης, η επιθυμία για ικανοποίηση και μέχρι που μπορείς να φτάσεις ώστε να την κατακτήσεις. Οι προτεραιότητες, η προσωπική ασφάλεια και η προσωπική ελευθερία που ίσως χρειάζεται να θυσιάσεις προκειμένου να εξασφαλίσεις όλα τα παραπάνω. Όπως το βλέπω Αιγόκερε, χρειάζεται να σιγουρευτείς τι σου δίνει ευτυχία και να στοχεύσεις απευθείας εκεί.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει ολόκληρο τον μήνα και είναι γεγονός πως το κύμα που σου φέρνει είναι υπόκωφο μα ενοχλητικό. Ίσως δε μπορείς να κατονομάσεις τι συμβαίνει, αλλά το υποσυνείδητο έχει τώρα την τάση να απελευθερώνει καταπιεσμένες επιθυμίες. Ταυτόχρονα η υγεία θέλει πρόληψη, διαφορετικά είναι ένας πρόσθετος παράγοντας άγχους.

Καλά νέα πως από τις 11/02 και μετά η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς για να ακολουθήσουν Ήλιος κι Ερμής. Μεγάλη όρεξη, κοινωνικότητα, ταξίδια, κίνηση, μελέτη, γνωριμίες και αρκετοί φίλοι στη ζωή σου. Ο Δίας προσφέρει τύχη σε όλους αυτούς τους τομείς. Διασκέδασε!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό μήνα Υδροχόε και φρόντισε το  πρώτο δεκαήμερο να συσσωρεύεις ενέργεια καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου κάνοντάς σε έξτρα ερωτικό, ενώ αυξάνει την τάση για εξερεύνηση του νέου. Γνωρίζεις κόσμο, κοινωνικοποιείσαι, τα πράγματα πάνε όπως θες δίχως να κουράζεσαι ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη φέρνει τύχη στον έρωτα, στο πορτοφόλι σου και σε παρακινεί να ταξιδέψεις.

Απόλαυσε τις ημέρες γιατί εκεί στα μισά του Φλεβάρη ένα μεγάλο γεγονός συμβαίνει. Όχι, δεν αναφέρομαι στην γιορτή των ερωτευμένων, αλλά στην Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει στο ζώδιό σου. Αν και η ενέργειά της γίνεται περισσότερο αντιληπτή τις ημέρες γύρω από τις 15/02 επηρεάζει ολόκληρο τον μήνα καθώς η θέση σου μέσα στις σχέσεις είναι ένα ζήτημα το οποίο χρειάζεται εξερεύνηση και επαναπροσδιορισμό των ορίων. Η ενέργεια της έκλειψης εξαπλώνεται και φέρνει αλλαγή προσωπικού στυλ, φρέσκο αέρα στην καριέρα και ένα γενικό κύμα ανανέωσης. Άνοιξε τα παράθυρα να φυσήξει αλλαγή στον τομέα που θες – είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος κοντά στις γενέθλιες μέρες!

Έως 20.02 ο Ερμής στο πλευρό σου σε βοηθά να πάρεις σωστές αποφάσεις. Μετά θα χρειαστεί λίγο να επέμβεις όμως, γιατί με 5 πλανητικά σώματα στους Ιχθύες η τάση για σπατάλες, αγορές αχρείαστων αντικειμένων και η ανάγκη για συναισθηματική επιβεβαίωση είναι τόσο έντονες που μπορούν να σε βάλουν σε μπελάδες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό μήνα Ιχθύ και όλοι μιλούν για το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα το οποίο διαποτίζει ενεργειακά ολόκληρο τον Φεβρουάριο. Φυσικά σε επηρεάζει άμεσα καθώς ο Ποσειδώνας όχι απλώς είναι κυβερνήτης σου, αλλά βρίσκεται στο ζώδιό σου. Πως; Θα έλεγα πως φέρνει μία κούραση. Η τάση για ενέργεια και πράξεις του Άρη συγκρούεται με το δυνατό αρχέτυπο του Ποσειδώνα πως “όλα θα πάνε καλά”, και συχνά η προσγείωση στη πραγματικότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανώμαλη. Καθώς ο περίγυρος προσπαθεί να σε βάλει “στον ίσιο δρόμο” εσύ τσιτώνεις περισσότερο και μπορεί να φτάσεις να έχεις νεύρα – πολλά νεύρα. Η έκλειψη 15.02 στον Υδροχόο δεν βοηθά. Επικεντρώσου στην υγεία σου και αποδέξου πως όταν ψυχολογικά είσαι αδύναμος, το σώμα πάσχει ευκολότερα.

Από τις 10.02 και μετά έχεις όμως και την Αφροδίτη στο πλευρό σου, η οποία έρχεται αισιόδοξα κουβαλώντας δώρα, ευκαιρίες, ενώ εξομαλύνει προβλήματα σχέσεων (εκτός αν ξεσπάσεις τα νεύρα σου βέβαια).

Το όλο πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται περισσότερο από τις 20.02 κι έπειτα, τότε που έχουν ήδη ξεκινήσει οι γενέθλιες μέρες για τους Ιχθύες και πλέον έχουν μαζευτεί στο ζώδιό σου Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Ποσειδώνας και Χείρωνας, κάνοντάς σε πρωταγωνιστή των ημερών. Όσο ο μήνας προχωρά και με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία να συγκλίνει, ολοένα και θετικότερες στιγμές σε βρίσκουν, φτάνοντας σε ένα αρκετά ελπιδοφόρο φινάλε γεμάτο γιορτή, ευκαιρίες κι επιτυχίες.

 

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα