Στέλλα Θεοχαρίδου: Η πανέμορφη personal trainer από την Κύπρο που συμμετείχε στο Survival Secrets αποκλειστικά!

Από τον Σπύρο Καλαματιανό

241

Η Στέλλα Θεοχαρίδου, η πανέμορφη και πολυτάλαντη κύπρια που συνεχώς οι μετοχές της ανεβαίνουν, μου παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, θέλοντας να την γνωρίσω παραπάνω…

 

Διαβάστε τη μόνο στο penypeny.gr μια συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί…

 

Πότε και πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τον χώρο της γυμναστικής;

Από την νεαρή ηλικία των 5 ασχολήθηκα με την γυμναστική. Ξεκίνησα με μπαλέτο και στην συνέχεια ενόργανη γυμναστική και στίβο, στα 18 μου πέρασα στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών όπου φοίτησα για 4 χρόνια…

Ένα από τα πρότυπά μου για να ασχοληθώ με τη γυμναστική ήταν η Ελένη Πετρουλάκη!

Το οικογενειακό σας περιβάλλον σας στήριξε σε αυτή την απόφαση;

Η οικογένεια μου με στήριξε παρά πολύ στην απόφαση μου να ασχοληθώ με την γυμναστική …Αν και ένας από τους λόγους τους οποίους η μαμά μου με έβαλε στον αθλητισμό, ήταν το γεγονός πως ήμουν πολύ ζωηρό κοριτσάκι και είχα απίστευτη ενέργεια… Έτσι, αποφάσισε να με εντάξει στην ενόργανη γυμναστική για να εκτονώνω την ενέργεια μου εκεί…

Πρότυπα είχατε όταν ξεκινούσατε;

Φυσικά ένα από τα πρότυπα μου ήταν η Ελένη Πετρουλάκη την οποίος μέχρι και σήμερα την θαυμάζω. Πρότυπα θεωρώ και την οποιαδήποτε γυναίκα επώνυμη ή μη, που σέβεται, φροντίζει και αγαπάει το σώμα της.

Μέσα στο παιχνίδι Προσπαθούσα πολλές φορές να λέω στον εαυτό μου «δεν πείνας» για να μην το σκέφτομαι

Πρόσφατα εάν δεν κάνω λάθος συμμετείχατε στο survival secret. Περιγράψτε μου την εμπειρία σας σε αυτό το παιχνίδι και πως πήρατε την απόφαση να συμμετέχετε;

Στο survival secret συμμετείχα γιατί το βρήκα ως ένα μεγάλο challenge για μένα, ήθελα να δοκιμάσω τα όρια μου, τις αντοχές μου και όλα όσα με βγάζουν έξω από την «άνετη μου ζώνη» δεν θα πω πως δεν με ενδιέφερε η δημοσιότητα ή το χρηματικό έπαθλο … Απλά δεν ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος ! Την αίτηση για συμμετοχή μου την έκανα στην πλάκα ενώ ήμουν στο γυμναστήριο μου και με παρότρυναν διάφοροι φίλοι για να συμμετέχω ειδικά η φίλη μου η Ειρήνη !

Σαν εμπειρία ήταν απίστευτη και μοναδική ! Θα το έκανα ξανά και ξανά ! Με βοήθησε να ξεπεράσω πολλούς ενδοιασμούς και φοβίες, μέσα οι το παιχνίδι βγήκα πολύ πιο δυνατή και αρκετά πιο ώριμη !

Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε;

Δεν θα ξεχάσω πως δεν μπόρεσα ποτέ να συνηθίσω τον ύπνο στο σανίδι αν και το έζησα για δυόμισι μήνες κάθε πρωί μου έπαιρνε περίπου μισή ώρα και μετά από διατάσεις για να διώξω τους πόνους στην πλάτη … Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιζε και η υγρασία όπου ήταν γύρω στο 90% λόγω της περιοχής (ποτάμι θάλασσα και δάσος).

Η πείνα ήταν ακόμα ένας δύσκολος παράγοντας αν και επειδή προσέχω γενικότερα την διατροφή μου έχω μάθει να τρέφομαι με λίγες και μικρές ποσότητες, έτσι προσπαθούσα και πολλές φορές να λέω στον εαυτό μου «δεν πείνας» για να μην το σκέφτομαι. Τα αγωνίσματα είχαν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας που φυσικά αυτό μου άρεσε αν και φυσικό επακόλουθο είναι τα δεκάδες σημάδια στο σώμα μου από ουλές και τραυματισμούς που θα μου θυμίζουν για χρόνια την εμπειρία μου…

Ακόμα και η συμβίωση και ο συμβιβασμός στην καθημερινότητα ήταν δύσκολα γιατί είχαμε να κάνουμε με άλλους 12 διαφορετικούς χαρακτήρες όπου οι τριβές και οι παρεξηγήσεις ήταν αρκετές.

Περιγράψτε μου μια απλή καθημερινή σας μέρα…

Κάθε πρωί ξυπνάω αρκετά νωρίς στις 5:30 τρώω ένα καλό πρωινό και 6:30 βρίσκομαι στο γυμναστήριο μου όπου ξεκινάω τα personal training μέχρι το μεσημέρι 13:15 κάνω ένα διάλειμμα τρώω μεσημεριανό και κοιμάμαι λίγο, στη συνέχεια πάω ξανά γυμναστήριο 15:00-20:00. Όταν σχολάσω θα πάω κατευθείαν από την δουλειά για δείπνο σε ένα εστιατόριο και νωρίς θα πάω σπίτι αλλιώς θα πάω κατευθείαν σπίτι, μπανάκι, δείπνο, ένα καλό ποτήρι κρασί και πάλι νωρίς ύπνο γιατί με περιμένει η επόμενη ημέρα.

Πείτε μας κάποια tips γυμναστικής-διατροφής και άσκησης…

Μερικά tips…Άσκηση τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα! Με τον οποιοδήποτε τρόπο, στη φύση, σε κλειστούς χώρους, ομαδικά αθλήματα, παιχνίδια, αγωνιστικά αθλήματα, ατομικά αθλήματα, φτάνει να βάζουμε το σώμα μας σε κίνηση κάνοντας κάτι που θα απολαμβάνουμε για να μην το βαρεθούμε.

Μαζί με μια μεσογειακή ισορροπημένη διατροφή και πίνοντας αρκετό νερό θα αποκτήσουμε ένα πιο καλλίγραμμο σώμα και θα είμαστε πιο υγιείς!

Ποιο είναι το μότο σας;

Να αγαπάτε και να σέβεστε το σώμα σας … ζούμε μέσα σε αυτό !!

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;

Το επόμενο μου επαγγελματικό βήμα είναι να επεκτείνω το γυμναστήριο που ήδη έχω, σε ένα μεγαλύτερο χώρο και να αποκτήσω ένα site γυμναστικής με αρκετές συμβουλές και βιντεάκια γυμναστικής.

Τι θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας, κλείνοντας;

Θα έλεγα πως ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάμε την ημέρα μας θετικά και όλο ενέργεια είναι μέσω της γυμναστικής και της καλής διατροφής είναι τρόπος ζωής !

 

 

 

Οι φωτογραφίες είναι απ΄το προσωπικό αρχείο της Στέλλας Θεοχαρίδου