Τι θέλουν τελικά οι άντρες : 10+ θέματα SOS

153
  • 1. Να ξέρετε πότε να μιλάτε

Το να γνωρίζετε πότε είναι η ώρα να μιλήσετε και πότε είναι η ώρα να μην μιλάτε. Όταν οι άνδρες μιλάνε στο τηλέφωνο ή παρακολουθούν την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή ή αθλητική εκδήλωση, δεν θέλουν να τους ενοχλούν. Η κατανόηση αυτού του κανόνα μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις με τους άνδρες.

2. Αφήστε τους να είναι άνδρες

Αφήστε τους να είναι άνδρες και αποδεχτείτε το. Μερικές φορές, ένας άνδρας δεν μπορεί ακούει άλλο για τις βρώμικες πάνες ή να σας ακούει να γκρινιάζετε σε αυτόν όλη την ώρα. Αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν καμία φορά για να αποσπάσουν από την καθημερινή τρέλα.

  • 3. Δραστηριότητες για γυναίκες

Μην τους αναγκάζεται να συμμετέχουν σε δραστηριότητες με τις φίλες σας, εκτός και αν θέλουν οι ίδιοι. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, ειδικά αν δεν σας αρέσουν οι φίλοι του συντρόφου σας. Είναι σημαντικό για σας να έχετε τις φίλες σας και για εκείνος να έχει τους φίλους του.

  • 4. Συμμετάσχετε σε δραστηριότητες μαζί τους

Συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που απολαμβάνουν και εξερευνήστε τα πράγματα που τους αρέσουν. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια γυναίκα που θα καθίσει και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι μαζί τους ή μια γυναίκα που επιλέγει εθελοντικά το δεύτερο τηλεχειριστήριο του X-Box και μπαίνει στην τρέλα των video games.

  • 5. Σεξ στην ώρα τους

Σεξ, όταν θέλουν αυτοί – και ΟΧΙ όταν θέλετε εσείς – δηλαδή καμία φορά. Στις γυναίκες αρέσει να πιστεύουν ότι ελέγχουν τη σεξουαλική ζωή στις σχέσεις τους. Αυτή η αντίληψη είναι εντελώς ανόητη και πρέπει να σταματήσει. Αν δεν θέλετε τον σύντροφό σας να συμμετάσχει σε “βρομοδουλειές” από την πλευρά του, τότε θα πρέπει αναλάβετε εσείς την φροντίδα αυτού του θέματος.

  • 6. Πλυντήριο

Ένας άνδρας δεν πρέπει ποτέ να κληθεί να πλείνει τα ρούχα. Αυτό είναι δεδομένο. Οι άνδρες το μόνο που θέλουν είναι να δείχνουν και να μυρίζουν ωραία στις γυναίκες! Έτσι, περιμένουν από εσάς να το φροντίσετε αυτό.

  • 7. Οι άνδρες που ψωνίζουν

Οι περισσότεροι άνδρες μισούν να πηγαίνουν στο σουπερμάρκετ, οπότε ίσως δεν θα πρέπει να τους το ζητάτε. Όταν οι περισσότεροι άνδρες πηγαίνουν για ψώνια, αγοράζουν συνήθως ανθυγιεινά φαγητά και σκουπίδια, επειδή είναι βολικό και εύκολο να ετοιμαστούν. Οι γυναίκες πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να φροντίζουν αυτά τα καθήκοντα στη σχέση.

  • 8. Παιχνίδια μυαλού

Σταματήστε να το παίζετε δύσκολη. Ναι, καταλαβαίνω πως νιώθετε όταν παίζετε το “παιχνίδι της εβδομάδας” με έναν άντρα που σας αρέσει, αλλά το μόνο που κάνετε πραγματικά είναι να τον κάνετε να πάει για κάποια άλλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για αυτά τα παιχνίδια. Αν σας αρέσει κάποιος, τότε θα πρέπει να τους το πείτε. Διαφορετικά, μπορείτε να απολαύσετε την μοναξιά σας.

  • 9. Εκείνη η εβδομάδα του μήνα

Όταν έρχεται εκείνη η ώρα του μήνα, ελέγξετε τη στάση σας. Ακριβώς επειδή έχετε αυτόν τον μηνιαίο επισκέπτη, δεν σας δίνει το δικαίωμα να μεταχειρίζεστε τους πάντες γύρω σας σαν σκουπίδια. Μπορούν να το επιτρέψουν μέχρι κάποιο επίπεδο, αλλά η συνεχόμενη συμπεριφορά της “σκύλας” διασχίζει τη γραμμή.

  • 10. Φαίνομαι χοντρή;

Μην τους ρωτάτε κάθε μέρα πώς δείχνετε ή αν φαίνεστε χοντρή. Οι άνδρες δεν θα απαντήσουν ΠΟΤΕ μα ποτέ με ειλικρίνεια στο ερώτημα αυτό, έτσι δεν υπάρχει πραγματικά κανένα νόημα να συζητηθεί. Ξέρουν ότι αν απαντήσουν με ειλικρίνεια, θα υπάρξει μια 4ώρη συζήτηση πάνω στο γιατί το πιστεύουν αυτό.

Πηγή: Τα 17 πράγματα που θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες τους στις σχέσεις [λίστα] | iefimerida.gr