Συμβαίνει τώρα

Το ιδανικό φάρμακο για αυτές τις πέντε αρρώστιες είναι το σεξ

Αν είσαι κι εσύ άρρωστος αυτή την περίοδο φαίνεται πως υπάρχει μια συνταγή, η οποία θα σε κάνει αμέσως καλά.

Δύσκολη περίοδος αυτή των γιορτών. Εκτός από το πολύ φαγητό και τις μπόλικες εξόδους που απολαμβάνουμε οι περισσότεροι, υπάρχουν και αρκετές ιώσεις, οι οποίες παραμονεύουν έτοιμες να μας ρίξουν στο κρεβάτι. Κι όμως, απ’ ότι φαίνεται, σε αυτό ακριβώς το ‘γήπεδο’ είναι που θα τις νικήσουμε ευκολότερα.

Βλέπεις, σύμφωνα με διάφορες επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πέντε ασθένειες, για τις οποίες το σεξ αποτελεί το ιδανικό φάρμακο.

Πονοκέφαλος

Την επόμενη φορά που θα σε πιάσει έντονος πονοκέφαλος, θα ήταν καλύτερα να πέσεις στο κρεβάτι με το ταίρι σου, αντί να ψάξεις για κάποιο παυσίπονο. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2013 στο επιστημονικό περιοδικό Cephalagia, αποδείχθηκε ότι η σεξουαλικα ή δραστηριότητα την ώρα έντονου πονοκεφάλου, βοηθάει στην ανακούφιση του πόνου.

Κρύωμα και ίωση

Μπορεί το σεξ να μη γιατρεύει τον καρκίνο προστάτη, ωστόσο βοηθάει εξαιρετικά στη μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισής του. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, οι άνδρες που εκσπερματώνουν συχνά (ιδανικά 21 φορές το μήνα), έχουν μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του προστάτη. Ναι, δεν χρειάζεται βέβαια πάντα το σεξ για να φτάσεις τις 21 φορές.

Καρδιακές παθήσεις

Δεν είναι μόνο ο καρκίνος του προστάτη που μπορείς να αποφύγεις κάνοντας σεξ, αλλά και διάφορες καρδιακές παθήσεις. Σε έρευνα που έγινε, οι άνδρες που έκαναν σεξ μία ή καμία φορά το μήνα, είχαν 45% περισσότερες πιθανότητες για κάποια καρδιακή πάθηση, σε σχέση με τους υπόλοιπους που ήταν πιο ενεργοί στο σεξουαλικό κομμάτι.

Πέτρα στο νεφρό

Έρευνες έχουν δείξει πως μια καλή επιλογή για να βγάλεις την πέτρα που έχει κολλήσει στο νεφρό και σε ταλαιπωρεί είναι το σεξ. Μπορεί οι γιατροί να συστήνουν το ανέβασμα σκαλιών, το περπάτημα, ή το νερό, ωστόσο φαίνεται πως και το σεξ είναι κι αυτό εξαιρετικό ‘φάρμακο’ σε αυτή την περίπτωση.

Πηγή:oneman.gr

Comments

0 comments

Ίσως σας ενδιαφέρει

Εσύ, εκείνος και η μαμά του!

Αρχική Σεξ & Σχέσεις Εσύ, εκείνος και η μαμά του! 7 Μαΐου 2021 · JOYTV …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close