Βάφτιση Ρουβά-Ζυγούλη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον Σπύρο Καλαματιανό

141
To πιο λαμπερό ζευγάρι της Showbiz ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βάφτισαν το 4ο παιδί τους, τον βενιαμίν της οικογένειας .
Tο όνομα αυτού “Απόλλωνας”.
Η βάπτιση έγινε σε στενό κύκλο στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, με νονούς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την σύζυγό του Μελίσσα.
Οι πρώτες φωτογραφίες του νεοφώτιστου εμφανίστηκαν αποκλειστικά στους προσωπικούς λογαριασμούς του ζευγαριού στα social media και απεικονίζουν τους γονείς να λάμπουν από ευτυχία!
Τα βαπτιστικά ρούχα ήταν σε λευκές και ραφ αποχρώσεις. Ο σχεδιασμός ήταν σε minimal chic ύφος τόσο για τα ρούχα πριν και μετά το μυστήριο όσο και για τα αξεσουάρ, όπου κεντήθηκε το μονόγραμμα “Α” και ένα διακοσμητικό αστέρι για να φωτίζει για το υπόλοιπο της ζωής του τον μικρό Απόλλωνα, όλα χειροποίητα από τη Stova Bambini.
Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεξίωση, με καλεσμένους συγγενείς και στενούς φίλους του ζευγαριού και των νονών που συνεχίζουν τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους από τον γάμο του ζευγαριού.