Ο μεγάλος νικητής του Versus X, ήταν ο Παρασκευάς Καβαλάρης ! Το PENYPENY.GR ήταν εκεί , υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας ! ! !

94

Τη δυνατή οκτάδα του Versus κατέκτησε χθες στο Σχηματάρι ο Παρασκευάς Καβαλάρης. Ο αθλητής του Glory Club που ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά έφτασε στον τελικό με το έτερο φαβορί Γιώργο Πιστόπουλο, του Alexander Club Μαγούλας.

Ο Καβαλάρης πήρε την νίκη με απόφαση σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Να θυμίσουμε πως οι δύο μαχητές είχαν κοντραριστεί και στο ΕFS πριν από έναν χρόνο όταν είχε κερδίσει ξανά ο αθλητής του Μιχάλη Νικήτογλου.
Την ζώνη του Versus φόρεσε ο Καβαλάρης σε μία από τις καλύτερες οκτάδες που έχουν γίνει σε Ελληνικά event με ταλαντούχους αθλητές.
Mετά το παιχνίδι ο προπονητής του Πιστόπουλου, Κώστας Χαζαρίδης φάνηκε να έχει παράπονα γράφοντας το εξής:

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε την όλη προσπάθεια του αθλητή και όχι να την καταστρέφεται. Ο Γιώργος Πιστόπουλος μόλις 16 ετών έδειξε τι σημαίνει ψυχή και πείσμα( όπως κάθε φορά). Αυτά από εμένα».

Τα αποτελέσματα:

Ο κόσμος απόλαυσε ένα απο τα καλύτερα αθλητικά events που έχουν λάβει χώρα σε ελληνικό έδαφος και ομολογουμένως θαύμασαν την άψογη διοργάνωση των Μονομάχων Σχηματαρίου και του Κυρίου Γιώργου Θεολόγη !

Το Penypeny.gr υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας , συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις αλλά και τους διοργανωτές για αυτό το υπερ θέαμα  δράσης !