Συμβαίνει τώρα

Wraps με τόνο και τζατζίκι

Συστατικά

  • 700 γρ. λευκό ψάρι, κομμένο σε κυβάκια ή τα 2/3 μίας συσκευασίας με μπουκίτσες ψαριού
  • 2 αυγά, χτυπημένα
  • Χυμός ενός λεμονιού
  • 8 μικρές αραβικές πίτες
  • 200 γρ. τζατζίκι
  • 100 γρ. ψωμί
  • Μισό κιλό πράσινο μαρούλι και μαρούλι τύπου iceberg

Τρόπος μαγειρέματος

  • Κόβεις το ψάρι σε μικρές μπουκίτσες.
  • Σε ένα μπολ, χτυπάς τα δύο αυγά και ρίχνεις το χυμό λεμονιού και το ψωμί. Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
  • Βουτάς τις μπουκίτσες ψαριού μέσα στο μείγμα.
  • Σε ένα τηγάνι σοτάρεις το ψάρι σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ψήνεις για 3 λεπτά από κάθε πλευρά του ψαριού.
  • Παράλληλα, ψιλοκόβεις το μαρούλι και τα πράσινα λαχανικά.
  • Αφαιρείς τα ψαράκια από το τηγάνι και τα τοποθετείς σε ένα πιάτο με χαρτί.
  • Ανοίγεις τις μικρές αραβικές πίτες. Μέσα τοποθετείς το μαρούλι, τα μικρά ψαράκια και το τζατζίκι. Ρίχνεις λίγο λεμόνι από πάνω και απολαμβάνεις.

Comments

0 comments

Ίσως σας ενδιαφέρει

Τσουρέκι με σοκολάτα!

Προετοιμασία: 0:30’Μαγείρεμα: 0:30′ Μέτρια Μερίδες: 20 Τσουρέκι πλεξούδα γεμιστό με σοκολάτα, μια ιδιαίτερη συνταγή όχι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close