ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

71
sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Τη σημερινή ημέρα, Κριέ, θα έχεις ξεχωριστή δημιουργικότητα και πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το γεγονός, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου θα καταφέρνεις να το πετύχεις με ιδιαίτερη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, Κριέ, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό είναι, να σκεφτείς με ιδιαίτερη ψυχραιμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, δείχνεις τυπικότητα και υπευθυνότητα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται.
sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Άρης που είναι στον Σκορπιό, Ταύρε, θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό και ένταση για τις υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Ξεκινάει μια περίοδος που όλες οι στάσιμες καταστάσεις θα βρουν τις καλύτερες λύσεις κι αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Σκορπιό ανεβάζει την κοινωνικότητά σου και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ταύρε, ειδικά σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού θα έχεις τάση προς τα υπερβολικά έξοδα.
sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις συνεργασίες σου, ενώ μπορεί και να σηματοδοτήσει ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή ενός δικού σου προσώπου. Επιπλέον, σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια ή τη δικτύωση σου με άτομα που «σε πάνε» και μοιράζονται μαζί σου τις ίδιες αντιλήψεις. Παράλληλα όμως, ο Άρης και ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να «βγάλουν» έντονα συμπτώματα στην υγεία σου και, παρότι πρόκειται για ένα «ξέσπασμα» χωρίς συνέχεια, αν σου συμβεί, για μια στιγμή θα νομίσεις ότι «τελείωσες»!

Ερωτικά
Σήμερα, είσαι πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των άλλων και μπορείς να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, όπως νομίζεις. Επιπλέον, αν αναβιώσει μια σχέση του παρελθόντος, έχει όλες τις προοπτικές για να «τρέξει», ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με μια ξεχωριστή σεξουαλική εμπειρία!

 sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Από σήμερα, Καρκίνε, ξεκίνα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε δικά σου πρόσωπα, για να τα βγάλεις από μέσα σου και να νιώσεις καλύτερα. Η περιέργεια (στην καλή της εκδοχή) και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Επίσης, είναι χρήσιμο να δεχτείς τη βοήθεια φιλικών σου ατόμων, όμως πρέπει πρώτα να τους τη ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα η σχέση σου και η πορεία της, Καρκίνε. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, Καρκίνε, και για μερικές καθυστερήσεις που έχεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, μια και όλα αυτά τα θέματα σε αγχώνουν αρκετά.
sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

Γενικά

Τα διάφορα γεγονότα που θα συμβούν, Λέων, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Φρόντισε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και ξεκινάει μια περίοδος που θα δεις να υλοποιούνται πολλά από τα σχέδια του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητα σου, Λέων. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου δε θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, Λέων. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες θα είναι στα ύψη της. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.
sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τη σημερινή ημέρα, Παρθένε, τα πράγματα θα είναι αρκετά χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Μπορείς να προγραμματιστείς για το μέλλον και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει στο νου σου από παλιά. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Θα έχεις πολλές επιτυχίες στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, Παρθένε, που αφορούν την σχέση σου. Μίλα για το μέλλον σας και πέρνα ρομαντικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, ώστε να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.
 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση, Ζυγέ μου, θα σε κάνουν να θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή σε καταπιέζουν. Ξεκινάει μια περίοδος που σε προικίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ζυγέ, πάρε ριζικές αποφάσεις, αν νομίζεις ότι δε μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο και το ταίρι σου αδυνατεί να καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις δυνατότητες στην δουλειά σου, Ζυγέ, να πετύχεις πάρα πολλά και να κερδίσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε κάθε συναλλαγή και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.
 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Από σήμερα, Σκορπιέ, καλό θα ήταν να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, πριν επιδιώξεις αλλαγές σε άλλους τομείς. Πρόσεξε τη διατροφή σου, ξεκίνησε γυμναστική, πήγαινε για ψώνια και θα δεις, ότι θα βρεις το κέφι να προχωρήσεις με άλλο αέρα στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα από το παρελθόν, Σκορπιέ, που δεν έχουν σημασία. Καλό είναι, να μην τα συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, δεν θα τα πας άσχημα, φρόντισε όμως να μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν ξαφνικά και απρόβλεπτα έξοδα.
 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, θα υπάρξει μια σύγχυση σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που, ούτως ή άλλως, υπάρχουν στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ό,τι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Τοξότη, για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές, που μπορεί να έχεις, και άκου το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πολλές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερε, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Αιγόκερε. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.
 sign_zodiac_11_idroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Άρης και ο Δίας στον Σκορπιό σε ωθούν να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να αναλάβεις δράση, αφού μπορείς να πετύχεις μια σημαντική διάκριση, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον κοινωνικό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις φιλίες και την κοινωνική ζωή σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα σημαίνον άτομο που θα σε εμπνεύσει και με τις «άκρες» που διαθέτει και θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε έναν σύλλογο ή να συνάψεις μια συμφωνία, που θα βελτιώσει τη θέση σου.Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μια, αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα «μπέρδεμα» ανάμεσα στις γνήσια ερωτικές επιλογές και τις φιλικές. Ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάποιους… σχετικούς ανταγωνισμούς στο άμεσο περιβάλλον σου.

 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σε φέρει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα, ανοίγοντάς σου πόρτες που σίγουρα θα σου χρειαστούν, είτε άμεσα είτε μελλοντικά. Ίσως μάλιστα να συναντηθείς και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, πρόθυμο να υλοποιήσει μια παλιά υπόσχεση. Παράλληλα, με τον Άρη και τον Δία στον Σκορπιό, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με νέα δεδομένα. Θα υπάρξουν βέβαια και «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή σου.Ερωτικά
Ένα πρόσωπο στη δουλειά σου μπορεί να αναθερμάνει το ερωτικό ενδιαφέρον σου αλλά, είτε στοχεύεις σε κάτι διαρκές είτε σε μια αισθηματική περιπέτεια, χωρίς αξιώσεις μονιμότητας, καλό είναι να γνωρίζει τις αληθινές προθέσεις σου και η άλλη πλευρά, ώστε να αποφευχθούν…παρεξηγήσεις!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save