ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

113
sign_zodiac_1_krios

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με την πρακτική πλευρά των θεμάτων στη ζωή σου που είναι άμεση και επιτακτική. Με τον Ερμή στον Τοξότη, δέχεσαι πλανητική εύνοια και απολαμβάνεις την εκτίμηση υψηλά ιστάμενων προσώπων που σε στηρίζουν και σου ανοίγουν νέους δρόμους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γη αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.
sign_zodiac_2_tavros

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Επιτυχίες σου επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό. Οι καταστάσεις ισορροπούν και έρχονται εκεί που επιθυμείς προσφέροντάς σου ικανοποίηση, υλικά οφέλη, και αναγνώριση. Η ψυχική σου ηρεμία αποκαθίσταται πλήρως και απολαμβάνεις μία ιδιαίτερα βελτιωμένη καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.
sign_zodiac_3_didimos

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σήμερα θα δεις μεγάλη βελτίωση σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια σου. Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη και σε ευνοεί η επικοινωνία αποκαθίσταται, και έχεις μεγάλη ηρεμία, και κλίμα ασφάλειας. Δείξε λίγη περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των πρακτικών ζητημάτων και θα ολοκληρώσει θετικά το σκηνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να τον πλησιάσεις και να τον ακούσεις για να μπορέσει να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Πρέπει σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.
sign_zodiac_4_karkinos

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα θετική η πλανητική όψη φέρνει στο δρόμο σου άτομα που θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα ώστε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Σε κοινωνικό επίπεδο οι σχέσεις παρουσιάζουν μεγάλη επιτυχία. Δείξε σύνεση και εξασφάλισε την ηρεμία που σου είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ότι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
sign_zodiac_5_leon

ΛΕΩΝ

 

Γενικά

Μία πολύ γόνιμη περίοδος έρχεται τώρα και σου προσφέρονται ευκαιρίες για δημιουργία και πρόοδο. Προσοχή στις μετακινήσεις και στη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Η παραγωγικότητά σου είναι αυξημένη σε όλα τα επίπεδα. Φρόντισε να μην αμελείς για την ξεκούρασή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Και με τον Άρη στο ζώδιο σου η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου για να έχει συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.
sign_zodiac_6_parthenos

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Γενικά

Οι θετικές πλανητικές όψεις (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Τοξότη) δημιουργούν ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο και βελτιώνουν τις σχέσεις σε οικογενειακό επίπεδο στην επικοινωνία. Είναι μία εξαιρετικά τυχερή περίοδος κατάλληλη για νέα ξεκινήματα και προώθηση δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα να παρέμβεις και να πεις πράγματα που μπορεί να στεναχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα σώσεις την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.
 sign_zodiac_7_zigos

ΖΥΓΟΣ

 

Γενικά

Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και οι αρνητικές στιγμές του παρελθόντος απομακρύνονται. Η αίσθηση αναγέννησης σε βοηθάει να βελτιώσεις σημαντικά θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, ακίνητη περιουσία και να διευθετηθούν όλα με θετικά αποτελέσματα για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου διέρχεται κάποια κρίση. Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα, να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι τον ενοχλεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.
 sign_zodiac_8_skorpios

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Γενικά

Η εύνοια των πλανητών συνεχίζεται με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων όπου σου χαρίζει ικανοποιήσεις σε επίπεδο συνεργασιών, δικτύωσης αλλά και τεράστια άνοδο της κοινωνικής σου ζωής η οποία αναβαθμίζεται σε ιδιαίτερο επίπεδο μέσα από άτομα μεγάλου κύρους τα οποία βοηθούν να πετύχεις σημαντικούς στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.
 sign_zodiac_9_toksotis

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Γενικά

Με τον Ερμή που είναι στο ζώδιο σου να σε ευνοεί και θετικά για πάσης φύσεως ξεκαθαρίσματα είναι το ερχόμενο διάστημα. Η εύνοια του πλανητικού συστήματος διευκολύνει συμφωνίες, ενισχύει την κοινωνικότητα σου και σε φέρνει σε επαφή με άτομα κατάλληλα για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Θα αλλάξουν στο καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς, γιατί θα είναι συμφ
sign_zodiac_10_aigokeros

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι ερχόμενες μέρες φέρνουν ευνοϊκές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Όλο το παρασκήνιο συμβάλλει θετικά στη δυνάμωση των συνθηκών που θα βοηθήσουν όλο το ερχόμενο διάστημα να πραγματοποιήσεις όσα επιθυμείς, αρκεί να μην αμελήσεις τη συνέπειά σου στο πρόγραμμα που έχεις ήδη φτιάξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου θα πας πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες και θα έχουν επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.
 sign_zodiac_11_idroxoos

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Γενικά

Προσπάθειες του παρελθόντος βρίσκουν αναγνώριση τώρα και αποδίδουν. Θετικές επιρροές ευνοούν συνεργασίες ,επενδύσεις, ρυθμίσεις υποχρεώσεων από το παρελθόν και βελτιώνουν τις προσωπικές σχέσεις. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να ασχοληθείς με την διατροφή σου, και την άσκηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες ιστορίες που σε προβληματίζουν στην σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.
 sign_zodiac_12_ixthis

ΙΧΘΥΣ

 

Γενικά

Ιδανικό διάστημα για κοινωνική δικτύωση και εξέλιξη στα κοινωνικά σου θέματα. Το σκηνικό στην οικογένεια βελτιώνεται και οι δεσμοί γίνονται πιο ουσιαστικοί και ικανοποιητικοί. Νέοι πόροι βοηθούν στην επίλυση θεμάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Αγαπημένα άτομα σε επισκέπτονται και βιώνεις ευχάριστες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στην σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save