Ζώδια: Όταν ο Δίας συναντά τον Ποσειδώνα,12 Οκτωβρίου – από τη Μάρι Γιόβα

Όταν ο Δίας συναντά τον Ποσειδώνα υπόσχεται νέους δρόμους, πιο κοντά στο όνειρο!

Μια γέφυρα ενώνει την ζωή που πρέπει να ζήσουμε με την ζωή που ονειρευόμαστε..!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram

H Μάρι Γιόβα είναι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Είναι στους 10 Έλληνες που έχουν πάρει το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.
Πιστεύει στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.Η αγάπη της για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική της ανάγκη και τις οικογενειακές της ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά της.Παράλληλα σπούδασε κοινωνικές επιστήμες και εξειδικεύτηκε στην συμβουλευτική ψυχολογία.Από το 2014 έχει προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog της.

Μάρι Γιόβα Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
FB Μάρι Γιόβα instagram Mari _Yiova
Τηλ. 6932081799 www.marigiova.gr

Στις 12 Οκτωβρίου στις 10.06 π.μ. ο Δίας στον Αιγόκερω πραγματοποιεί μια αρμονική όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μια όψη σπάνια, που ρίχνει φως στα σκοτάδια, κάνει τα όνειρα, τις ευχές και τις προσευχές να δυναμώνουν και να πραγματοποιούνται. Η όψη του εξαγώνου δείχνει ότι χρειάζεται αγώνας αλλά η προσπάθεια στέφεται με επιτυχία.

Η πίστη, η ανάγκη για δικαιοσύνη και ανθρωπιά γίνεται πιο ισχυρή από ποτέ.

Οι νόμοι-Δίας, γραπτοί και άγραφοι, θα έρθουν πιο κοντά στον Άνθρωπο… Δεν είναι τίποτα τυχαίο αυτόν τον μήνα και όχι μόνο.

Οι όψεις ανάμεσα σε μεγάλους πλανήτες ασκούν ισχυρή επιρροή σε βάθος χρόνου. Μπορεί αυτή η όψη να γίνεται ακριβώς στις 12 Οκτώβρη , όμως προετοιμάζεται και επηρεάζει βδομάδες πριν και μετά. Σφραγίζει μια εποχή, αλλάζει την ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε ένα ξέφωτο δημιουργίας και προσωπικής ολοκλήρωσης. Οι άνθρωποι μέσα από δοκιμασίες γνωρίζουν την αλήθεια και όσοι επιμείνουν θα έρθουν πιο κοντά σε ένα όνειρό τους.
Πλανητικό υστερόγραφο με τον Δία στο πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου θα πραγματοποιήθούν μόνο τα όνειρα που θα κτιστούν πάνω σε γερές βάσεις.

Ποιό όνειρό τους θα πραγματοποιήσουν τα 12 ζώδια;

Κριός

Πλησιάζετε ένα μυστικό όνειρο που αγγίζει την πιο ευαίσθητη χορδή σας!

Κι όμως πίσω από την δύναμη και την ταχύτητα που ενεργείτε κρύβετε μια ευαίσθητη χορδή , μια αγωνία ή ένα δυνατό συναίσθημα που κρατάτε μυστικό. Θα μπορέσετε να το πραγματοποιήσετε μέσα από σημαντικές γνωριμίες ή καλούς φίλους που σας ενώνει το ίδιο πνεύμα. Μια επαγγελματική ευκαιρία σας περιμένει.

Ταύρος

Ανοίξτε τους ορίζοντες και τον κύκλο σας, για να φτάσετε στα όνειρά σας.

Αυτήν την περίοδο ευνοείστε ιδιαίτερα μέσα από νέες γνωριμίες, ταξίδια, σεμινάρια, φιλίες και συλλογική δουλειά. Όποιο κι αν είναι το όνειρό σας μπορείτε να το φτάσετε. Κοιτάξτε μακριά!

Δίδυμοι

Ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματοποιείται!

Νιώθετε ασφαλείς μέσα από την στήριξη ενός σημαντικού ανθρώπου, συντρόφου ή συνεργάτη, για να καταξιωθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά.

Καρκίνος

Ακολουθήστε την καρδιά σας !

Τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν μέσα από εναλλακτικούς δρόμους. Μια διαφορετική μορφή επικοινωνίας, ταξίδια και σχέσεις από το εξωτερικό, ένας σημαντικός άνθρωπος σας φέρνουν πιο κοντά στον δρόμο της χαράς!

Λέων

Μέσα από την δημιουργία και τον έρωτα αγγίζετε βαθιά συναισθήματα!

Νιώθετε πιο ασφαλείς , ολοκληρωμένοι μέσα από κάτι δικό σας, μια δουλειά , ένα χόμπι, μια δυνατή σχέση. Δημιουργήστε, ερωτευτείτε, υλοποιήστε!

Παρθένος

Δώστε το χέρι σας και ένα άλλο χέρι σας περιμένει.

Αρχίζετε και πάλι να ονειρεύεστε. Οι σχέσεις στοργής δυναμώνουν. Είναι η ιδανική περίοδος να βρείτε συμμάχους και λύσεις.

Ζυγός

Νέα ενέργεια δίνει ζωή στα σχέδιά σας.

Η κούραση δίνει την θέση της σε δύναμη δημιουργίας στην εργασία, την καθημερινότητα αλλά και το σπίτι και την οικογένεια. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για νέες ευκαιρίες.

Σκορπιός

Δημιουργήστε το δικό σας όνειρο & ζήστε το!

Η επικοινωνία και η έκφραση των επιθυμιών σας μπορεί να δώσει νέα πνοή στον έρωτα και την δημιουργία της επιτυχίας.

Τοξότης

Πετυχαίνετε έναν σημαντικό στόχο!

Επιτέλους ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πετύχετε. Νιώθετε πιο σίγουροι και δυνατοί, για να προβάλετε τα ταλέντα σας επαγγελματικά και να λάμψετε κοινωνικά. Είναι η ιδανική περίοδος να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Αιγόκερως

Ακούστε την φωνή της διαίσθησής σας, για τον δρόμο στο όνειρο.

Ήρθε ο καιρός να ακούσετε την φωνή της διαίσθησής σας. Ενώ είστε ρεαλιστές και λογικοί, ακούστε το ένστικτο ή μια νέα ιδέα, που κάποιος από το περιβάλλον σας, σας εμπιστεύεται. Θα δημιουργήσετε μαζί μια νέα επιτυχία!

Υδροχόος

Χρειάζεστε, να νιώσετε ασφάλεια.

Έχουν αλλάξει πολλά για σας και πλέον επιθυμείτε να νιώσετε ασφαλείς εσείς και οι αγαπημένοι σας. Αυτό είναι το όνειρό σας να απελευθερωθείτε από την ανασφάλεια . Μπορείτε να το πετύχετε με την συλλογική δουλειά και σημαντικούς φίλους.

Ιχθύες

Επενδύστε στα επαγγελματικά σας σχέδια και σε σημαντικούς φίλους.

Τα όνειρά σας υλοποιούνται μέσα από μια σημαντική γνωριμία, μια φιλία ή μια ομάδα ανθρώπων με κοινό στόχο. Χρειάζεστε σύνεση και οργάνωση. Ακολουθήστε την πιο δυνατή και αληθινή επιθυμία σας.

Comments

0 comments

Ίσως σας ενδιαφέρει

H Amanda Gorman με δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή στην ορκωμοσία του Joe Biden

H Amanda Gorman τράβηξε τα βλέμματα και για την εμπνευσμένη της παρουσία με το ποίημα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close