ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Σεπτέμβριος 2017

98

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου 💚

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας γεμάτος ζωή, φιλοδοξίες κι επιθυμίες! Πολλά ξεκινάνε άλλωστε Σεπτέμβρη μήνα και ο Κριός είναι ειδικός στα ξεκινήματα – καθόλου τυχαίο που ο ζωδιακός εκκινεί από εσένα. Ήδη από τις 05 του μήνα ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και ο Άρης περνάει στη Παρθένο, μια θέση από την οποία σε γεμίζει με περισσότερες υποχρεώσεις από τη μια, την ενέργεια να τις φέρεις εις πέρας από την άλλη. Η ενεργητικότητα διοχετεύεται στην εργασία αν και η Αφροδίτη στον Λέοντα ακόμα σου θυμίζει πως το καλοκαίρι τελειώνει επίσημα 22 Σεπτέμβρη με την Φθινοπωρινή Ισημερία. Γι’ αυτό ακόμα ποθείς σα να στάζει το κορμί άμμο και αλάτι. Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένα σκοτεινά σημεία στον μήνα του τρύγου φέτος. Εμπόδια παρουσιάζονται ακόμα και με ορθόδρομο πλέον Ερμή μα και παγίδες για τους αφελείς. Ευτυχώς όσοι είναι αποφασισμένοι και επίμονοι μπορούν να τα ξεπεράσουν. Τέλος, επειδή η αλλαγή του καιρού αποτελεί πάντα ένα πρόβλημα και πολλοί πλανήτες διελαύνουν τις επόμενες εβδομάδες τον οίκο της υγείας σου, είναι εύκολο να κρυολογήσεις. Τίποτα που να μην μπορείς να αποφύγεις με βιταμίνες, μακρυμάνικα και ζεστά ροφήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο 5ος οίκος σου βρίσκεται στο επίκεντρο της πλανητικής δραστηριότητας με Ήλιο, Άρη (από 04/09), Ερμή (από 09/09) ακόμα και η Αφροδίτη θα ακολουθήσει το τρίτο δεκαήμερο. Ο 5ος οίκος συμβολίζει την αυτοπεποίθησή σου, τη δημιουργική έκφραση ακόμα και την ερωτική διάθεση. Άρα μέσα στον Σεπτέμβρη συμβαίνουν τα εξής: Αρχικά – και με τον Ερμή πλέον ορθόδρομο – ανεβάζεις στροφές στη δουλειά για να αποδείξεις πως είσαι αναντικατάστατος (κάτι που η Αστρολόγος σου ήδη γνωρίζει). Δεύτερον ο εγωισμός σου θα ψηλώσει και θα θέλεις να επιβάλεις το δίκιο σου. Ναι, ο Ταύρος έχει δίκιο, αλλά ποιός τον ακούει; Τρίτον, οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες, εξερεύνηση φαντασιώσεων, ερωτισμού και φλερτ. Προσοχή χρειάζεται καθώς ο Ερμής επανέρχεται ορθόδρομος στην μοίρα της ηλιακής έκλειψης που προηγήθηκε και άρα ζητά να πατήσεις απότομα γκάζια προς βελτίωση της κατάστασης των σχέσεων. Εάν νιώθεις πως δεν παίρνεις ασφάλεια, κατανόηση, εάν νιώθεις μοναξιά ενώ δεν είσαι μόνος, τότε πρέπει να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση πριν τα γεγονότα σε προλάβουν.

ΥΓ. Μήπως είναι καιρός να ξεκινήσεις γυμναστήριο;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να μισεί κανείς τον Σεπτέμβρη. Αρχικά επιστρέφεις στη δουλειά. Μετά είναι και το ζήτημα πως δεν έχει καμία αργία – κάτι βρε παιδί μου να σε γλιτώσει από τη ρουτίνα. Για να μην συζητήσω πως φέτος αποφασίζουν όλοι οι πλανήτες με τη σειρά να παρελάσουν από το ζώδιο της Παρθένου, κάτι που σε κάνει να νιώθεις αρκετά άβολα, να θες να μείνεις σπίτι και πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με την οικογένεια. Στα καλά νέα πως ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, επιστρέφει σε ορθή πορεία αλλά και αυτός πάει και το κάνει στη μοίρα που προηγήθηκε η έκλειψη, οπότε αν λάβει κανείς υπόψη του αυτή την -όχι και τόσο ευχάριστη- σύμπτωση, η αρχή του μήνα φέρνει σημαντική ασυνεννοησία και καθυστέρηση σχεδίων. Δηλαδή να θες να ξεκινήσεις δυναμικά τον Σεπτέμβρη και να μην σε αφήνουν! Τι πάει καλά; Υπάρχουν ευκαιρίες στα οικονομικά – κάτι που βοηθά το όλο κλίμα. Επίσης, η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου δίνει ενέργεια, αποφασιστικότητα και ταχύτητα σκέψης. Να είσαι προσεκτικός όμως γιατί η ανυπομονησία και η βιασύνη δεν βοηθάνε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα η πληθώρα πλανητικών σωμάτων στην Παρθένο σημαίνει πως αυτόν τον μήνα θα έρθεις σε επαφή με τα αδέλφια σου και πως έχεις μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία (ο Ερμής ορθοδρομεί κιόλας 05.09 – Αμήν!). Είναι επίσης ευνοϊκή περίοδος για να τακτοποιηθούν υποθέσεις της καθημερινότητας βλ. ενφια, τηλεφωνήματα, συμμάζεμα του σπιτιού και άλλα τέτοια «ευχάριστα» που αναβάλεις μα πρέπει να διευθετηθούν. Λίγο – πολύ γνωστές διαδικασίες και προβλέψεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις τώρα, στον απόηχο κιόλας των εκλείψεων του Αυγούστου, είναι να εστιάσεις τη προσοχή μέσα σου, ασκώντας αυτοκριτική ως εξωτερικός παρατηρητής για όσα συνέβησαν τα προηγούμενα 2 περίπου χρόνια. Η συνειδητοποίηση των πράξεων και των λόγων σου είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίον θα μπορέσεις να ξεπεράσεις το παρελθόν και να εξελιχθείς πνευματικά. Αρκετοί φοβούνται να σκιαγραφήσουν τον εαυτό τους γιατί υπάρχει -λέει- ο κίνδυνος να απογοητευτούν. Μα εάν νομίζαμε πως τα κάναμε όλα τέλεια σημαίνει πως απλώς είχαμε πολύ χαμηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μας και όχι πως πράγματι αγγίζαμε κάποια τελειότητα. Η απογοήτευση όμως και πάλι είναι περιττή αφού αγαπάς τον εαυτό σου και του επιτρέπεις να κάνει λάθη. Αρκεί να τον συγχωρείς και να μαθαίνεις απ’ αυτά, έτσι;

 

ΛΕΩΝ

Βελτίωση προ των πυλών Λιοντάρι, ο Σεπτέμβρης περιλαμβάνει κάτι όψεις – διαμαντάκια για την αφεντιά σου. Να, όπως ας πούμε το αρμονικό εξάγωνο μεταξύ του Δία και της Αφροδίτης – με την τελευταία να εντοπίζεται στο ζώδιό σου. Αυτή η ανάμειξη των ενεργειών των δύο κατ’ εξοχήν ευνοϊκών πλανητών θα σε φέρει πιο κοντά σε ευκαιρίες ενώ σε καλεί να αναπτυχθείς προσωπικά. Στον απόηχο των εκλείψεων που φιλοξένησες θέλεις να κινηθείς προς μια βελτιωμένη έκδοση της ζωής σου. Ευτυχώς που η επέκταση τώρα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πολλά επίπεδα. Επαγγελματική φιλοδοξία, επιτυχημένες συνεργασίες και ιδιαίτερες γνωριμίες που φαινόταν πως περίμενες μήνες τώρα – όλα έχουν τη δυνατότητα να συμβούν αν τους το επιτρέψεις. Η Πανσέληνος στις 06/09 όμως σου αδειάζει το πορτοφόλι, κι ενώ η νέα Σελήνη στη Παρθένο στις 20/09 προσπαθεί να βάλει μια τάξη στα οικονομικά σου, χρειάζεται κι εσύ να κάνεις οικονομία διότι παρά ό,τι κάνει, Αφροδίτη κι Άρης εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους με αγορές διάφορων αγαθών. Τα οποία να σημειώσω πως (τα περισσότερα τουλάχιστον) δεν έχουν κάποια πρακτική χρησιμότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είσαι ο πρωταγωνιστής του μήνα και το ξέρεις! Έτσι λοιπόν και ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, πάνω στην ώρα και με το που αρχίζει ο Σεπτέμβρης (05.09 συγκεκριμένα) επανέρχεται σε ορθή πορεία έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής πηγαίνει και πάλι μπροστά ενώ σε καλεί να τον μιμηθείς. Τώρα που μόλις πέρασαν ή πλησιάζουν τα γενέθλιά σου ήρθε η ώρα να βάλεις νέους στόχους, κάτι που τόσο ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη όσο και ο Άρης στο ζώδιό σου, σε βοηθούν να κάνεις! Φυσικά, με έναν Άρη πάνω στο κεφάλι σου δεν παίρνεις μόνο μαχητικότητα αλλά γίνεσαι οξύθυμος και εύθικτος. Άουτς για τους γύρω σου που νιώθουν ότι τους καταπιέζεις. Προσπάθησε να μετριάσεις την ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση και να εκτιμήσεις όσα έχεις. Κατάφερε να λάβεις τα δώρα της Αφροδίτης (εσωτερική αρμονία, αγάπη) έτσι ώστε να τα ακτινοβολήσεις και στις σχέσεις σου. Ο μήνας προβλέπεται ιδιαίτερα καλός για εσένα – σίγουρα πολύ καλύτερος συγκριτικά με τον Αύγουστο – γενναιόδωρος οικονομικά, κερδοφόρος επαγγελματικά και γεμάτος έρωτα αν το θελήσεις.

ΥΓ. Προσοχή γιατί οι ιώσεις παραμονεύουν και η υγεία είναι ευαίσθητη.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην σε αποθαρρύνει το γεγονός Ζυγέ πως αυτόν τον μήνα δεν κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Με τόσους πλανήτες να διελαύνουν τον 12ο οίκο σου φαίνεσαι κάπως αποστασιοποιημένος, η μελαγχολία τρυπώνει ευκολότερα μέσα σου και ναι – αυτό σε κάνει κάπως πικρόχολο. Επίσης, όχι στο αυτομαστίγωμα για πράγματα του παρελθόντος και όχι στην απομάκρυνση από τον σύντροφό σου επειδή η δέσμευση συνεπάγεται σκληρές υποχωρήσεις – προφανώς και η αυτονομία σου ελαττώνεται όταν βρίσκεται μέσα σε σχέση. Κι αφού ολοκληρώθηκε το τρίπτυχο των αρνήσεων ας περάσουμε στα καταφατικά. Ναι, στις παρέες, στους φίλους και στη διασκέδαση με την Αφροδίτη στον Λέοντα τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα – επιβάλλεται. Ναι στην ειλικρίνεια και στην αρμονία στις προσωπικές σχέσεις γιατί πολλοί σε αγαπάνε – ειδικά τώρα με το τρίγωνο της Αφροδίτης (του κυβερνήτη σου) με τον Δία από το ζώδιό σου. Ναι στη κατανόηση των αγενών ανθρώπων, διότι τις περισσότερες φορές είναι απλώς η θλίψη τους που εκδηλώνεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος να θυμάσαι πως το να ερωτευτείς είναι λογικό. Η αγάπη είναι εκείνη η οποία δεν έχει λογική καθώς η ίδια της η φύση μας ξαφνιάζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι κι αν ο Σεπτέμβρης είναι συχνά ο πιο μισητός μήνας του χρόνου; Φέτος εσένα σε ανταμείβει σε όλους τους τομείς. Φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα, χρειάζεται εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα, συν Αθηνά και χείρα κίνει που λένε – δε γίνεται να τα περιμένουμε όλα από τους πλανήτες. Πάντως, οι τάσεις τώρα είναι αρκετά ευνοϊκές. Για να τα πάρουμε τα πράγματα όμως ένα – ένα, επαγγελματικά και κοινωνικά έχεις μέχρι 20/09 την Αφροδίτη στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να ξεχωρίσεις, γεννάς θαυμασμό και βελτιώνεις τις σχέσεις με τους προϊστάμενους. Ο μήνας μπορεί να χαρακτηρίζεται από επαγγελματική κινητικότητα και συνεργασίες αλλά δεν αμελεί να σε ευνοήσει οικονομικά. Τι άλλο; ααα φυσικά, ο έρωτας. Και σε αυτόν τον τομέα δεν υστερείς. Εάν βρίσκεται ήδη σε σχέση έχεις την ευκαιρία να στηρίξεις τον σύντροφό σου, την ίδια στιγμή που η ίδια η εικόνα που εκπέμπετε ως ζευγάρι βοηθά κι εσένα. Ναι, σε όλους αρέσει η να βλέπουν μιας στιβαρή σχέση, γεννά θετικές εντυπώσεις η αφοσίωση και η αγάπη. Επίσης σημαντικό τώρα: βρίσκεσαι με φίλους, διασκεδάζεις και ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας πολύ καλός μήνας ξεκινά για ‘σένα Τοξότη! Πρώτον, ερωτικά σε ευνοεί υπέρ του δέοντος το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου, Δία. Η σχέση σου ως ζευγάρι μπορεί να γίνει πιο ουσιαστική και αρμονική όσο περνούν οι μέρες ενώ και οι φίλοι είναι παρόντες – μη τους ξεχνάς. Οι επόμενοι μήνες προσφέρουν ευκαιρίες να περάσεις χρόνο με άτομα που έχεις χάσει επαφή – πριν έρθουν τα γενέθλιά σου ή τα Χριστούγεννα που σίγουρα θα μιλήσετε. Δεύτερον, όλο το επίκεντρο στρέφεται στα επαγγελματικά και στις κοινωνικές επαφές, καθώς αυτά συμβολίζονται από τον 10ο οίκο σου, εκεί που τώρα βρίσκονται πολλοί πλανήτες μαζεμένοι. Η δυνατότητα για επαγγελματική επιτυχία ενεργοποιείται και υπάρχει πρόοδος η οποία μπορεί να έρθει ακόμα και από το εξωτερικό. Όσο προσπαθείς, παραμένεις αισιόδοξος και προσαρμόζεσαι μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου τόσο στη δουλειά, όσο και στις σχέσεις.

Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, το πρώτο μισό του μήνα είναι έξτρα θετικό αφού υπάρχει αποφασιστικότητα, επιχειρηματικό πνεύμα, φιλοδοξία και η αναγνώριση έρχεται φυσικά.

Τοξότες του 2ου δεκαημέρου, η μεγάλη εύνοια έρχεται το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, εκμεταλλεύσου το διαφημίζοντας τον εαυτό σου.

Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, η νέα Σελήνη στις 20.09 δίνει μεγάλη ώθηση για εξέλιξη και αλλαγές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σεπτέμβρης και ο Ερμής επανέρχεται στις 05 του μήνα σε ορθή πορεία βελτιώνοντας την φυσική σου κατάσταση. Ειδικά όσο οι μέρες προχωρούν και ο Ερμής συναντά τον Άρη είναι εύκολο να ταξιδέψεις, να πας διακοπές – ειδικότερα αν ο Αύγουστος σου στέρησε τη συγκεκριμένη απόλαυση. Ανακτάς τις δυνάμεις σου βελτιώνοντας την ενεργητικότητα και – πολύ σημαντικό – τη διάθεση. Μπορεί η ψυχική σου ηρεμία να είναι το α και το ω αλλά φαίνεται πως ο Κρόνος στη περιορίζει τα τελευταία χρόνια, θέτοντας άλλες προτεραιότητες. Εν πάση περιπτώσει, εσύ αναζητάς δικαιοσύνη, αποδέσμευση από όσα σου φορτωθήκαν εν αγνοία σου ώστε να μπορέσεις να βρεις ένα διαφορετικό βελτιωμένο νόημα για τη ζωή σου, ώστε να βρεις την ψυχική ηρεμία που λέγαμε. Το καλό όμως στο φυλάει για το τέλος ο Σεπτέμβρης, αφού το τελευταίο δεκαήμερο η Αφροδίτη κάνει είσοδο στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου φέρνοντας πρίμο αεράκι σε οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, σχέσεις εξ’ αποστάσεως, τέχνη, πνευματιστικές ή εσωτερικές ασχολίες. Συνδέεσαι ευκολότερα με το κέντρο σου, ισορροπείς. Παίρνεις ξανά τη ζωή στα χέρια σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα είναι μια ευχάριστη τροπή που παίρνει η καθημερινότητά σου τον Σεπτέμβρη αφού κάνει τη ζωή για δυο πιο ευχάριστη. Ειδικά τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα ευνοούνται οι σχέσεις κάθε είδους – χωρίς δυσκολίες ή δοκιμασίες. Το σεξ είναι το αλατοπίπερο των ημερών. Ο Σεπτέμβρης έχει κι άλλα θετικά, όπως ας πούμε τον Ερμή που επανέρχεται σε ορθή πορεία (γιούπι!!) και μάλιστα το κάνει στον οίκο των σχέσεων. Η φουρτούνα πέρασε – τώρα τα προβλήματα λύνονται ευκολότερα. Ο μήνας κυλά σε ένα γενικά θετικό πλαίσιο, εκτός φυσικά κι αν ξεκινήσεις να ελκύεις εσύ ο ίδιος το δράμα στη ζωή σου με το να φαντάζεσαι προβλήματα και να ανησυχείς με το παραμικρό, να ζηλεύεις ή να σου δημιουργούνται άλλες εμμονές. Οι πλανήτες δε μπορούν να σε βοηθήσουν και πολύ με τις ανασφάλειες τώρα που ο 8ος οίκος σου έχει πάρει φωτιά – είναι γεγονός. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε τη ζωή ως έχει. Αλλά να θυμάσαι, εσύ παιδί του επαναστάτη Ουρανού, πως στα καλύτερά της, η ζωή είναι απρόβλεπτη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Επιστροφή στη δουλειά αυτόν τον μήνα και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα διότι φαίνεται πως τα καταφέρνεις πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα όσο προσπαθείς, επιμένεις και προσαρμόζεσαι – τόσο ανταμείβεσαι. Εσένα όμως άλλο φαίνεται να σε απασχολεί τις επόμενες εβδομάδες – οι σχέσεις. Με Ήλιο, Άρη, Ερμή αργότερα και την Αφροδίτη το τελευταίο δεκαήμερο στον οίκο των σχέσεων ο Σεπτέμβρης προσφέρεται για να δυναμώσεις τη συντροφική σου σχέση, να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου – όσο περίεργα κι αν αυτά μπορεί να ακούγονται στους άλλους. Η τάση σου να μην εκφράζεσαι είναι ελάττωμα – όχι ευγένεια. Κι επειδή παρεξηγήσεις συμβαίνουν τώρα παρά την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 05.09, χρειάζεται να κάνεις συμβιβασμούς εάν θες να διατηρήσεις επαφές ή εναλλακτικά, να σκορπίσεις την ενέργεια του Άρη προς όλες τις κατευθύνσεις καθιστώντας ξεκάθαρα εκείνα που ζητάς. Εάν κάποιος δε σε καταλαβαίνει μπορείς είτε να προσπαθήσεις να εξηγήσεις, είτε να το αποδεχτείς και να αναζητήσεις κάποιον που το κάνει. Και ναι – αυτό έχει να κάνει και με την σχέση των γονιών όσο έχει να κάνει με συνεργάτες και συντρόφους.

 

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

 

Αγάπη & Φως,

Φαίδρα