Αν θέλεις να απέχεις από το κρέας αλλά αγαπάς τους κεφτέδες θα φτιάξεις τους πιο γευστικούς με κολοκύθια και φέτα.
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις αλάτι στα κολοκύθια και τα αφήνεις στο σουρωτήρι για 5-10 λεπτά
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τα κολοκύθια, τα αυγά, τη φέτα, τα άλευρα, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά με την ξύλινη κουτάλα
- Πλάθεις τους κεφτέδες και τους αλευρώνεις
- Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο και βαθύ ταψί και περιμένεις να κάψει
- Τηγανίζεις τους κεφτέδες για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα
- Tους αφαιρείς έναν-έναν από το τηγάνι με την τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετείς σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Τους σερβίρεις ζεστούς.