Τα ζυμαρικά είναι η καλύτερη ιδέα ειδικά όταν δεν έχεις χρόνο και συνδυασμένα με ελιές και κάπαρη αποτελούν το τέλειο, καλοκαιρινό πιάτο.
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα
- Προσθέτεις την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνεις για 10 λεπτά μέχρι να πιει τα υγρά της η σάλτσα
- Ρίχνεις την κάππαρη και τις ελιές συνεχίζεις το βράσιμο για 2 λεπτά ακόμη
- Σε μια δεύτερη κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζεις τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο απ’ ότι αναγράφεται στη συσκευασία
- Τα σουρώνεις και τα ρίχνεις στην κατσαρόλα με τη σάλτσα
- Τα βράζεις όλα μαζί για 2 λεπτά ανακατεύοντας απαλά με την ξύλινη κουτάλα και σερβίρεις.