Το πιο ελαφρύ και λαχταριστό, καλοκαιρινό γλυκό είναι η μους σοκολάτα που λατρεύει όλη η οικογένεια και οι καλεσμένοι σου.
Συστατικά
- 1/3 φλιτζανιού κακάο
- 1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη
- 2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου
- 1/4 φλιτζανιού σπόροι chia
- 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Θρυμματίζεις το κακάο σε πολύ μικρά κομμάτια, μέχρι να διαλυθεί
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις πολύ καλά, μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα
- Καλύπτεις το μπολ σε μία μεμβράνη και βάζεις το μπολ στο ψυγείο για 3-4 ώρες
- Μόλις αφαιρέσεις το μπολ από το ψυγείο, προσθέτεις το περιεχόμενο του σε ένα μπλέντερ
- Χτυπάς σε μέτρια ένταση, μέχρι να δημιουργηθεί η κρεμώδης υφή που γνωρίζεις
- Μοιράζεις σε γυάλινα ποτηράκια.