Έχεις λεμόνια; Φτιάξε την πιο γευστική και δροσερή σπιτική λεμονάδα μέσα σε λίγα λεπτά.
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σουρώνεις προσεχτικά το χυμό λεμονιού και τον ρίχνεις σε μια μεγάλη γυάλινη κανάτα ή σε ένα μπολ
- Προσθέτεις ισόποση ζάχαρη με τα ποτήρια του χυμού
- Ρίχνεις το ξύσμα και ανακατεύεις πολύ καλά ώστε να διαλυθεί η ζάχαρη
- Σκεπάζεις την κανάτα ή μεταφέρεις το χυμό από το μπολ στην κανάτα και την αφήνεις στην άκρη γιι 2-3 ώρες πριν σερβίρεις
- Εναλλακτικά βάζεις την λεμονάδα στο ψυγείο.