Φασολάκια, σπαράγγια, φρέσκια ντομάτα και πολύχρωμες πιπεριές θα χρειαστείς για αν δημιουργήσεις το τέλειο γεύμα ή σαλάτα που μπορείς να συνδυάσεις με το φιλέτο ή τα μπιφτέκια.
Συστατικά
- 1/2 κιλό φασολάκια
- 1/2 κιλό ντοματίνια φρέσκα
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 3 πιπεριές (πράσινη, κόκκινη και κίτρινη) κομμένες σε λεπτές φέτες
- 10 σπαράγγια
- 2 κ. σ. σόγια
- 1 κ. γ. μέλι
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Γεμίζεις μέχρι τη μέση μια κατσαρόλα με νερό και προσθέτεις αλάτι
- Όταν πάρει βράση ρίχνεις τα φασολάκια και τα αφήνει για 5 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
- Τα σουρώνεις και τα αφήνεις στην άκρη
- Ρίχνεις στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο σοτάρεις αρχικά το σκόρδο για 2 λεπτά και στη συνέχεια τις πιπεριές, τα σπαράγγια και τα φασολάκια για 5 περίπου λεπτά
- Σε ένα μικρό μπολ ρίχνεις τη σόγια με το μέλι και ανακατεύεις καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν
- Ρίχνεις το μείγμα σόγιας στην κατσαρόλα με τα λαχανικά και ανακατεύεις καλά για 2 λεπτά
- Αποσύρεις την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρεις
- Κόβεις από πάνω τα ντοματίνια στα δύο και απολαμβάνεις.