Αν αγαπάς τα αυγά και την ομελέτα τότε πρέπει να δοκιμάσεις στο επόμενο πρωϊνό να φτιάξεις τα πιο νόστιμα scrambled eggs με ντομάτα και μυρωδικά. Θα με θυμηθείς.
Συστατικά
- 4 αβγά
- 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε μικρά καρέ
- 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε καρέ
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λεπτές ροδέλες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. φρέσκο γάλα
- 1 βανίλια
- 3-4 φύλλα βασιλικού
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις σε ένα μεγάλο μπολ τα αβγά και τα χτυπάς με το σύρμα
- Προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, το γάλα και τη βανίλια και συνεχίζεις να χτυπάς το μείγμα
- Βάζεις 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρεις τα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά
- Προθέτεις τα αυγά, την ντομάτα και την πιπεριά
- Με μια επίπεδη ξύλινη κουτάλα ανακατεύεις τα αυγά διαρκώς και τα λιώνεις ταυτόχρονα μέχρι να “σβολιάσουν”
- Σερβίρεις προσθέτοντας ένα φύλλο βασιλικό και ζεστό ψωμί.