Το κλασικό πιάτο της Κυριακής και το αγαπημένο των παιδικών σου χρόνων. Το γιουβέτσι είναι μία από τις παραδοσιακές, ελληνικές συνταγές που λατρεύει όλη η οικογένεια.
Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι χωρίς κόκκαλο κομμένα σε καρέ
- 1 πακέτο (500γρ.) κριθαράκι χοντρό
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 400γρ. χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 ξυλάκι κανέλα
- 5 κόκκους μπαχάρι
- 2 φλ. μυζήθρα τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι