Το μοσχαράκι Στρογγανόφ είναι ένα από τα πιο απολαυστικά πιάτα που μπορείς να φτιάξεις εύκολα τόσο μέσα στην εβδομάδα όσο και τις ημέρες των γιορτών.
Συστατικά
- 1½ κιλό μοσχαρίσιο κότσι, σε 6 χοντρές φέτες
- 300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. βούτυρο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ κιλό μανιτάρια
- 1 κ. σ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ. σ. μουστάρδα
- 2 κ. σ. γιαούρτι
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- αλάτι
- πιπέρι