Τα ζυμαρικά είναι πάντα μια καλή ιδέα αλλά ήρθε η στιγμή να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα φτιάχνοντας λαχταριστά φετουτσίνι με μανιτάρια.
Συστατικά
- 300 γρ. φετουτσίνι
- 3 – 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 1/2 φλ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
- 2 κ.γ. σκόρδο λιωμένο
- 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1/3 φλ. παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράζεις τα φετουτσίνι ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
- Τα σουρώνεις και τα αφήνεις στην άκρη
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ψήνεις το μπέικον σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό
- Προσθέτεις στο τηγάνι τα μανιτάρια και το σκόρδο και τα σοτάρεις για δύο λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να ροδίσει το σκόρδο
- Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύεις για δύο λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί
- Ρίχνεις και τα φετουτσίνι στο τηγάνι προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις πολύ καλά τα υλικά.