Συμβαίνει τώρα

Ο έρωτας στα χρόνια των Spank Party

Γειά.

Σου γράφω πάλι από ανάγκη , η ώρα 10 τη νύχτα που μπορώ ας πούμε.

Κοίταξε,θέλω να συζητήσουμε.

Με αφορμή το Spank Party Athens (ναι , το διάβασες στο  ολοκαίνουργιο PENYPENY.GR) , μου δημιουργήθηκαν απορίες,κενά,μία ρυτίδα στο μέτωπο και βαθύτατη μελαγχολία.

Καταρχάς (και όχι καταρχήν,εγώ θα σας πώ) που στο καλό κρυβόμαστε όλοι εμείς οι απόλυτα σεξουαλικά απελευθερωμένοι , που ψάχνουμε τον σύντροφο της ζωής μας την ημέρα και γουστάρουμε να δερνόμαστε μεταξύ αγνώστων τη νύχτα.

Ήρθαν στην Ευρωπαική και όχι εξ-ευρωπαισμένη Ελλάδα οι 50 αποχρώσεις του Γκρί και έκτοτε κάθε γυναίκα κυκλοφορεί με ένα συμβόλαιο σεξουαλικής σκλάβας ανα χείρας και οι άντρες με 5-6 γραβάτες στην κωλότσεπη για παν ενδεχόμενο.

Ήρθαν και τα πάρτυ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων , να λίγο BDSM από δώ , λίγο spanking από εκεί και γίναμε Λας Βέγκας.

Γιατί σου λέει , πρέπει να εκτονώσεις το ερωτικό κτήνος που επιμελώς κρύβεις κάτω από τη ρόμπα σου . Επιβάλλεται και ο Τάκης , να γυμνάσει την μπυροκοιλιά κατά πως όρίζει η νέα σεξουαλική τάξη πραγμάτων.

Εγώ θα συμφωνήσω και θα σου πω και μπράβο..μόνο που χωρίς να το θέλω , η όλη εικόνα μου κλωτσάει.

Σας βλέπω , σας παρατηρώ.Οι γυναίκες θέλουν φυσικά τον έρωτα , αλλά εκείνο τον παλιό τον ατόφιο.Με τα μπουκέτα λουλούδια στην πόρτα σου , με το παλτό του ριγμένο μαλακά στους ώμους σου μέρες φθινοπώρου.

Οι άντρες..μμμ..οι άντρες ναι , τη θέλουν την ερωτική τη σκλάβα,αλλά την θέλουν μόνο δική τους.Για εκείνον τον έναν να χάνεται από πόθο για εκείνον τον έναν να αλλάζει πρόσωπα και διαθέσεις.

Και ειλικρινά σκέφτομαι , πώς από εκείνο το ρομαντικό ,σχεδόν αθώο «Θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου» φτάσαμε στην απόλυτη απογύμνωση , στην ολοκληρωτικά εγωκεντρική φράση «Θέλω να σε π*δ*ξω».

Γιατί μη μου πεις ότι όλα αυτά τα απελευθερωμένα εμπεριέχουν κάτι άλλο πέρα από αυτό και μόνο αυτό , γιατί θα ψεύδεσαι οικτρά.

Πως γίναμε έτσι ?

Είναι ανόητο να λές πώς πιστεύεις στην αγάπη , την περιμένεις,την ονειρεύεσαι και να σκορπίζεσαι έτσι ανάμεσα σε ξένα κορμιά.

Είναι σχεδόν εγκληματικό να λές τελικά, πως δεν υπάρχει άνθρωπος να σε αγαπήσει.Μα , εσύ..Εσύ σε αγαπάς?

Πήραμε τη μοναξιά τη δύσκολη και την ντύσαμε απελευθέρωση.

Είναι χίλιες φορές πιο εύκολο να ανταλλάξετε κορμιά παρά να σταθείτε ο ένας δίπλα στον άλλον με πείσμα και αλληλεγγύη για να «χτίσεις» το δικό σας παραμύθι.

Δεν έχει υποχρεώσεις και δεσμεύσεις η απελευθέρωση.

Ανταλλαγή υγρών ,πόθων και τίποτα άλλο.Σε είδα , με είδες , σου κάνω , μου κάνεις πάμε να δαρθούμε για κανά τρίωρο να σκεπάσω τα δάκρυα για την αγάπη που όλο περιμένω και όλο αργεί.

Μη με ρωτήσεις τίποτα , δεν θα ρωτήσω τίποτα.Έμαθα μόνος μου και όσο και αν με πειράζει , πονάω και φοβάμαι να μοιραστώ τη ζωή μου.

Σε αυτό φτάσαμε.

Και για να μην παρεξηγηθώ, εσάς του απελευθερωμένους σεξουαλικά σας συμπονώ.Ναι σας συμπονώ .

Δεν επιλέγει σχεδόν κανείς τέτοια βαρβάτη μοναξιά.Μόνο από φόβο και πολλές,απαίδευτες ανασφάλειες.

Θέλει μεγάλη μαγκιά να μείνεις πιστός.όχι σε έναν άνθρωπο , αλλά σε ένα ιδανικό.

Υπήρξε ποτέ υψηλότερο ιδανικό από την ίδια , την αξεπέραστη αγάπη ?

Μην απαντήσεις. Νιώσε.

Και αν πήγες στο Spank party  , στείλε μου να κάνουμε κους κους για να καταλήξουμε στο «Έχει χαθεί η αγάπη στην εποχή μας».

 

Επιτέλους κάντε έρωτα , ολόκληρο όμως.

Σε φιλώ.-

Μαρία Π. Ψαθά

 

Comments

0 comments

Ίσως σας ενδιαφέρει

Εξόπλισε τον επαγγελματικό σου χώρο ή το ξενοδοχείο σου με μοναδικά ποιοτικά λευκά είδη

Είτε ψάχνεις πετσέτες μπάνιου, είτε πετσέτες θαλάσσης ή πισίνας, είτε γενικά πετσέτες ξενοδοχείου η ΜΙΤΟΣ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close